UniFi 6 Pro Accesspunkt

(1 kundrecension)

2.595,00kr

Ubiquiti’s sortiment passar dig som vill ha ett enkelt och problemfritt WiFi. Med UniFi 6 Pro får du den senaste WiFi standarden WiFi 6 till ett riktigt bra pris. Accesspunkterna i Unifi serien är kända för sin tillförlitlighet och används när du vill ha bra WiFi täckning och tillförlitlighet. Genom att sprida dessa genom hela lokalen eller huset så undviker man zoner med sämre täckning. För att ta reda på hur många som behövs finns det ett verktyg som hjälper dig här: https://design.ui.com/login

UniFi 6 Pro levererar WiFi i riktigt bra klass och eftersom produktens enda jobb är att skicka ut just WiFi signaler så kan du också förvänta dig en betydligt bättre upplevelse än om du kör på en traditionell allt-i-ett lösning.

Ubiquitis accesspunkter är diskreta och syns knappt om de sitter monterade i taket. De har en informativ LED-ring som visar om accesspunkten väntar på att adopteras in i kontrollern, om den startar upp eller helt enkelt bara arbetar som vanligt. Möjligheten att stänga av LED-ringen finns i UniFi-kontrollern.

25 i lager

Artikelnr: U6-Pro Kategori: